Forum Sayfam

Full Versiyon: Xp SP2 de çalışmıyor
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar, cdyi yükledim ama sp2 yüklü birgisayarımda çalıştıramadım. başka arkadaşlar da bu sorunu yaşıyorlar. bu konuyla ilgili fikri olan var mı? Yüklemeyi bilgisayarımdan çaıştırıyorum. sp1 ile çalşıırken açılıyor ama sp2 ile çalışırken açılmıyor...
MİCROSOFT EĞİTİM AKADEMİSİ CD'SİNİ XP SP2'DE ÇALIŞTIRMA    

1-Öncelikle Uzaktan eğitim CD sini Bilgisayarınızın CD-RW sine takın.Sonra masa üstünde Bilgisayarım'a çift tıklayın.Açılan pencerede MOEA yazan yere sağ tuşlayın.Aç deyin.Açılan penceredeki dosyaların tümünü CTRL-A tuş bileşenleri ile seçin.Sağ tuş yapın ve kopyala deyin.Ve pencereyi kapatın.
        2-Tekrar Bilgisayarıma çift tıklayın.Açılan pencerede "Yerel Disk (D:)"ye tıklayın.Açılan pencerede boş bir yere sağ tıklayın.Yeniden KLASÖR e tıklayın Dosyanın adını İdea olarak değiştirin.İdea dosyasına çift tıklayın.Sağ tuş yapın ve yapıştır deyin eğer yapıştırma yapmaz ise klavyeden CTRL+V tuş bileşenini kullanın.Kopyalanan dosyaların içinde idea yazanın üzerine sağ tuş yapıp masa üstüne gönder deyin.
        3-Masa üstündeki İdea Kısa yoluna tıklayın.Dant diye bir ses gelir.Ekranın üst kısmında " Güvenliğinizin korunmasına yardımcı olmak için,Internet Explorer bu dosyanın bilgisayarınıza erişebilecek etkin içeriği göstermesini kısıtladı.Seçenekler için buraya tıklayın" yazan yere tıklayın. "Engellenen içeriğe izin ver" seçeneğine tıklayın.Çıkan pencerdeki üst kutucuğa TC kimlik nonuzu alt kutucuğa ise TC kimlik nonuzun ilk beş rakamını yazın ve GİRİŞ' e tıklayın.
        ÖNEMLİ NOT:3.MADDEYİ HER DERSE GİRİŞTE TEKRARLAYIN.
        Aşağıdaki dosyayı indirip açabilirsiniz.Kolay gelsin.
Hocam, ilginiz için çok teşekkürler ama bahsettiğiniz hususu kurulum esnasında zaten yapıyor ayrıca, SP2'nin güvenlik çubuğnu da biliyorum ama sorun ondan bağımsız.Çünkü bazen program açılıyor ama görüntü ve ses yok. sadece yazılar var. konular arasında geçiş yaparken bağlantıyı yenileyemiyor. Yenile tuşuna bastığımda yeni konu geliyor ama ses ve görüntü yine yok...
3.maddeyi uyguladığınızda dant sesinde gelen pencerenin üst kısmında ünlem işareti olan yere tklayın engellenen içeriğe izin ver deyin.Güvenlik uyarısında evet'i tıklayın.
Ses genelde gelir.Yazılarda bazen gelir bazan gelmez. Bu durum bilgisayarınızın hız ve internet hızının düşüklüğünden kaynaklanır.Bilgisayarınız laptop ise dahada hızı düşük olduğundan söz konusu aksaklıklar kaçınılmazdır.
1-Bilgisayarınızdaki atık dosyaları temizleyiniz
2-Bilgisayarınızdaki Eğitim proğramını kaldırın.Hatta kayıt defterinden bilen birine sildirin. Çünkü eğitim proğramı C sürücüsüne yüklendiğinden çok fazla yer tutuyor ve bilgisayarı yavaşlatıyor aksaklıklara yol açıyor.
3-Uzun süre eğitimi açık bırakmayın özellikle uygulama durumlarında.

Hocam, Bilgi Çubuğunu görüyorum ve ActiveX denetimlerine izin veriyorum. Kullanıcı adı ve şifre gireceğim ekran açılıyor ancak bazen bu ekrandan ileriye gidemiyorum, bazen de eiğitimler açılıyor ama eğitimi almaya çalıştığımda görüntü ve ses yok, metinler var.Flash Player 7 yüklü.Onu güncelledim ama sorun devam  ediyor.
XP SP1 de aynısı oluyor mu? Eğer aynısı olmuyor ise XP SP2 programınızda sorun var demektir. Bu bölgede bir öğretmen arkadaşın leptop bilgisayarında da sizin dediğiniz problem vardı.Her şeyi tamamen sildim.Lisanslı XP SP2 yükledim.Eğitim akademisi CDsini yerel Disk (D:) yükledim problem kalktı.O arkadaşta çok uğraşmış çözüm bulamamıştı.Sizede XP SP2 yi yeniden yüklemenizi tavsiye edebilirim.
        İl koordinatör öğretminiyle iletişime geçmenide öneririm.

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146