Forum Sayfam

Full Versiyon: Geçmiş Hizmetiçi Eğitim Faaliyet ve Faaliyet Katılımlarının İşlenmesi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Hizmetiçi Eğitim Modülündeki , "Geçmiş Hizmetiçi Eğitim Faaliyetleri Katılım" ekranındaki güncelleme çalışmaları tamamlanarak kullanıma açılmıştır yeniden..

Geçmiş Faaliyet katılımlarının işlenmesi aşağıdaki esaslar çerçevesince yapılmaktadır;

1. 1999-2005 tarihleri arasında açılmış olan ve sistemde kaydı olmayan Mahalli faaliyetlerin İl MEM Hizmetiçi Eğitim Bürolarınca,  Merkezi faaliyetlerin ise Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığınca Hizmetiçi Eğitim Modülü Faaliyet Bilgileri Ekranından Faaliyet giriş esaslarına uyularak
      girilmesi

2. Personel katılmış olduğu faaliyete ait katılım belgesi ile kendi kurum müdürlüğüne başvuru yapması

3. Beyan edilen Katılım Belgesine göre  Geçmiş Faaliyet Katılım Ekranından ilgili faaliyet bulunup personelin katılım başvurusu kurum amirliğince işlenmesi

4. Mahalli Faaliyetler için İl Milii Eğitim Hizmetiçi Eğitim Bürolarınca, Merkezi faaliyetler için ise Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığınca Oluşan Faaliyet Katılım Listelerinin, Kursiyer Listeleri
(Liste-1) ile kıyaslanarak geçerli katılımcılar onaylanması gerekmektedir.

Onay katılımlar kişinin Özlük Bilgilerine Otomatikman Aktarılır.

Girişlerde sorun yaşanmaması ve sağlıklı veri girişi yapılabilmesi için yukardaki husulara dikkat edilmesi gerekmektedir.
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146