Genelde microsoft uzaktan eğitim akademisinin bir sorunu var oda giriyorsun ders çalışıyorsun çalışma süren ve bitirme yüzden artmıyor en son giriş tarihin de değişmiyor okuldaki öğretmen arkadaşların da bu yönde şikayetleri var bu konuda yardımcı olabilirmisiniz?
Evet aynı sorun bizde de yaşanıyor. saatlerce çalıştığım halde kaydetmiyor. belli bir seviyeden sonra nedense kaydetmemeye başladı.
Server lerden kaynaklanan bir sıkıntı olup ilgili birimlere iletilmiştir. En kısa sürede sorunun çözümlenmesi beklenmektedir. Eğitimi tamamladığını düşünen tekrar eğitime devam etmesine gerek yoktur. İlerleme kayıtları alınmakta fakat görünteleme esnasında tamamlandığı güncellenememektedir.
İşin tadı kaçtı derim ben .Öğretmenlere sisteme girmeleri için neler neler anlattık.Böyle mi olacaktı.Bu sefer server kökten uçtu mu nedir?Artık sorulara cevapta gelmediğine göre .Gene de iyi mi düşünsek??? ...
17.06.2007 tarihi itibarıyle derslerin zaman kaydı yapılmaya başlandı.Benim eğitimdeki süre toplamım saat olarak 206 saat 46 dk 19 sn dir.Herkese başarılar dilerim.
bende bu eğitimi CD kullanarak izledim ve takip ettim fakat geçen yıl bir ara bu eğitimde takip yuzdemin bulunduğu bir mail aldım bu eğitimin süresinin dolduğunu beyan ettiler. Fakat yazılanlardan anladığım eğitimi halen devam edip tamamlayabiliriz. Bu konuda bilgi ala bilirmiyim sınavlar hangi tarihlerde oluyor. Ona göre bitireyim.
sANIRIM BU PROJE SONUÇSUZ KALACAK