Değerli MT arkadaşlara okullardaki rehberlik yapacağınız katılımcı öğretmen arkadaşların projelerine başlamadan önce ellerinde bulunmasında faydalı olacak araçları sizlerle paylaşmak istedim. Bu araçları indirmek için aşağıdaki linki kullanabilirsiniz.
http://kocasinan.meb.gov.tr/index.php?option=com_content&task=section&id=22&Itemid=71
Değerli Fuat Hocam,
Hazırladığınız dosyalar bizler için iyi birer kaynak olacak.Teşekkürler.Uzun zamandır görüşemdik. Mesut Hocamdan sizlere selam göndermiştim.Saygılarımı sunuyorum.İşlerinizde kolay gelsin.Ben katılımcı öğretmenlerin öğrencileri ile beraber hazırladıkları web sitelerini İznik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü web sitemizde yayınlamaya başladım.
Hoşçakalın.
sayın hocam bu intel gelecek için eğitim seminerine bilgisayar öğretmeni olarak katıldım. Seminer daha önceleri öğretmenlere verdiğimiz office programları kullanım seminerlerini andırıyor. Fakat powerpoint ve Publisher ağırlıklı öğretmen arkadaşların kullanımda zorlandıkları özellikle excel programını içerimemesinin sebebi nedir?