Sevgili arkadaşlar 2007 2. dönem okul bilgisayar formatör öğretmen görevlendirme onayı çıktı. bu günden (24/09/2007) itibaren yıl sonun kadar göreviniz yapıldı hayırlı olsun. ektedir.
Göreve başlama yazılarınızı ivedilikle bekliyoruz.
En kısa zamanda tüm formatörlerle toplantı yapılacaktır. tarih duyurulacaktır.
Eyvallah!Teşekkürler, hem de yürekten!
Herkese hayırlı uğurlu olsun...
hayırlı ramazanlar...
Bizlerin yetişmesinde emeği geçen bütün eğitici formatör öğretmenlerimize yürekten teşekkürler. Kursların devamını bekliyoruz. Ceyhan Formatör Öğretmenler Grubu adına...
Zeynel hocam; öncelikle tüm eğitici formatörlerimize ve size teşekkürlerimi sunuyorum.
en kısa zamanda tüm formatörlerle bir toplantı yapılacağını belirtmişsiniz. bu toplantıya ilçede görevli olanlar -yani bizler- da gelecekmiyiz ve bu toplantının tarihi ne zaman belli olur?
hayırlı ramazanlar.
Zeynel hocam, 2008 görevlendirmelerine başvurular ne zaman olacak. belli mi acaba.
Sevgili kardeşim 2007 2. dönem görevlendirmeleri yeni tamamlayabilmişiz sende 2008 görevlendirmeyi soruyorsun.
çok hızlısın.
2008 görevlendirmeleri aralık ayının ilk haftasında olacak. başvuru formları ile üst yazısını ilçe kanalı ile bize iletmenizi isteyeceğiz. Bununla ilgili resmi yazımızı ilçelere aralık ayının ilk haftası iletiriz.
Merhaba arkadaşlar.Tufanbeylide daha önce formatör öğretmen görevlendirmesi yapılmadığı için.Bazı yanlış anlaşılmalar oluyor.Örneğin ek ders meselesi.Ekders ücretinin nasıl ve nekadar ödeneceğine dair bir yönetmelik varmı, varsa paylaşırsanız sevinirim.
Bütün görevlendirmelerde ek ders ücreti haftalık 18 saatdir. Bunu görevlendirme yönetmeliklerinde bulabilirsiniz...
Zeynel hocam; Feke'ye bugün itibariyle yazı henüz ulaşmadığı için bizlerin başlama yazısını yazmadılar. Ayrıca eylül ayı ek dersleri de yapıldı. Okul müdürüme ve ilçe milli eğitim müdürüne onayın 24.09.2007 - 31.12.2007 tarihleri arasında olduğunu ve bizim kanunen 24 eylülde başlamamız gerektiğini belirttim; ama kendileri bize henüz yazı ukaşmadığı için başlamanızı yapamayız ve bu yüzden de ek ders ödemelerini de yapamayacaklarını belirttiler.
bu durumda bizler yazı gelene kadar normal derslerimize mi gireceğiz; yoksa formatör olarak mı çalışacağız?
Ceyhanda da aynı durum söz konusu. Ancak yazı gelene kadar normal öğretmenlik görevimize devam etmemiz gerekiyor. Yazı olmazsa göreve başlayamayız...