Forum Sayfam

Full Versiyon: Airties Marka Modemlerde Wireless Şifreleme
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
1.Adım: Masa üstünden İnternet Explorer’ı Çift Tıklayıp Açıyoruz

2.Adım: İnternet Explorer Açıldığında Adres Çubuğuna 192.168.2.1 Yazıp Enter’a Basıyoruz:

3.Adım: karşımıza Airties Modemin Yönetim Giriş Sayfası Geliyor:

Eğer daha önceden giriş şifresini belirlememişsek, Şifre yazan kutuyu boş bırakıp Tamam Butonuna Basıyoruz ve Ayar Sayfasına Giriyoruz…

4.Adım Ayar Sayfası KarşınızdaBig Grinaha Sonra Sol Menüdeki Kablosuz Yazan Menünün Üzerini Tıklayıp Altındaki Menülerin Açılmasını Sağlıyoruz ve Açılan menüdende Kablosuz Ağ Güvenliği Bölümünün Üzerini Tıklayıp Aşağıdaki Ekranla Karşılaşıyoruz:

5.Adım Kablosuz Ağ Güvenliği Sayfasından Üstteki WPA Yazan Yerin Yanındaki Kutucuğu İşaretliyoruz ve Altında Şifre Girmemiz İçin Açılan Yerleri Görüyoruz: evet şimdi sıra şifremizi girmeye geldi.
PSK Anahtarı Yazan Yerdeki Kutucuğa Şifremizi Giriyoruz. Şifremizin harf ve rakamlardan derlenmesine dikkat edin derim. (Örn: 7Tu5ba442 Gibi)
Şifremizi Girdikten Sonra Alttaki Kaydet Butonuna Basıp İşlemi Bitiriyoruz:
Kablosuz İletişimi Olan Cihazlarınızda (Laptop v.s.) Bu Şifreyi Girerek Modeminize Bağlanabilirsiniz.
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146