Forum Sayfam

Full Versiyon: TEŞEKKÜR
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba arkadaşlar.
Bu formun bilgi paylaşımında bir ilk ve bu sahada rakipsiz bir örnek olacağına inanıyorum. Sizin gibi bilgi paylaşımına açık değerli arkadaşların
bulunması benim için iyi bir fırsat olacak diye düşünüyorum.Bu formun yayınında emeği geçen başta sayın hocam ZEYNEL GİRENTE ve ekibine
teşekkürlerimi arzederim.Başarı dileklerimle en güzel günler sizlerin olsun.
Sevgili hocam başarı varsa ve olcaksa tüm üyelerimiz ve siz değerli katılımcı arkadaşlarımız sayesinde olacaktır.
Teşekkür ederiz.
Güzel bilgiler paylaşılır ve konu dışına çıkılmazsa forum güzel olur.Aksi takdirde çöplük gibi olur
bilği paylaşıldıkça forum açık tutuldukça insanlara daha çok faydalı olur..
paylaşanlara,emeği geçenlere ve açık tutanlara selam olsunn...
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Bilişim Teknolojilerine ve bu doğrultuda yürütülen projelere katkıda bulunacağına inandığım bu forum ortamında sizlerle olmak ve paylaşmak benim için mutluluk verici. Bu ortamı sağlayan değerli başkanımız Sayın Zeynel GİRENTE başta olmak üzere  Sayın Şinasi DEMİR, Sayın Fuat ÇATALKAYA , Sayın Ihsan ÜNAL , Sayın Hadjovıj 'e ve ismini yazamadığım emeği geçen ve destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım. Elinize sağlık.
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146