Forum Sayfam

Full Versiyon: Adana ili Uzaktan Eğitimi Bitirenlerin Listesi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Adana ilinde uzaktan eğitimi bitirenlerin listesini yayınlamanız mümkün mü?
Hafta sonuna doğru tüm listeyi yayınlıyacağız ilginize tşk.
Sayın hocam teknik bir sıkıntıdan dolayı mı Adana ili listesi yayınlanamıyor.İlgilenirseniz seviniriz TŞK.
Bakanlıkta bulunan Uzaktan eğitim akademisi server lerinden kaynaklanan teknik sorundan dolayı gecikme olmuştur. Bakım tamamlandıktan sonra listeleri alır almaz yayınlayacağım.
24 Şubat tarihi itibari ile Uzaktan eğitim akademisini bitirenlerin listesi ektedir.
Sayın hocam TŞK:Ellerinize sağlık.Dersleri takip ettiğim panelide hata var hala düzelmedi.Bu hatadan kaynaklananıyor her halde;defalarca bitirmiş olduğum Eğitim Teknolojilerinin Temel Kavramları konusu listede yer almamış.Listede toplam süre belirtilmemiş.Şimdi bazı dersler toplam süreye ekleme yapmıyor.Bu durum sınava girmeme engel teşkil eder mi? Bu durum birkaç öğretmen arkadaştada var ne yapmalıyız.TŞK.

Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146