Forum Sayfam

Full Versiyon: Selam
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Merhaba arkadaşlar, yeni forumumuz hayırlı uğurlu olsun. Forumda çok güzel bilgi paylaşımlarının olacağını umuyorum. Forumumuzun bilişim teknolojileri alanında sayılı referans kaynaklarından biri olacağına inanıyorum.
Görüşmek üzere...
Merhaba arkadaşlar.
Burdur Eğitici Formatörü. Herkese kucak dolusu selamlar...
Selam arkadaşlar yeni forum umarım dolu dolu olurda bizlerin işleri biraz olsun kolaylaşır.Yoksa bu okul müdürleriyle epey kapışacağa benziyoruz.Herkese selamlar
Merhaba Sevgili Arkadaşlar,
Bilişim Teknolojilerine ve bu doğrultuda yürütülen projelere katkıda bulunacağına inandığım bu forum ortamında sizlerle olmak ve paylaşmak benim için mutluluk verici. Bu ortamı sağlayan değerli arkadaşlarım Zeynel GİRENTE. Şinasi DEMİR, Adana Eğitici Bilgisayar Formatör Öğretmenleri ve destekleyen tüm arkadaşlara teşekkür eder saygılar sunarım.
Selam

Merhaba arkadaşlar, yeni forumumuz hayırlı uğurlu olsun. Forumda çok güzel bilgi paylaşımlarının olacağını umuyorum. Forumumuzun bilgi teknolojileri alanında sayılı referans kaynaklardan biri olacağına inanıyorum.Çalışmalarınızda başarılar diliyorum

mkenan Yazılan:
Merhaba arkadaşlar.
Burdur Eğitici Formatörü. Herkese kucak dolusu selamlar...

Dostum,
Nasılsın uzak kaldık.İşlerinde Kolaylıklar diliyorum.

Merhaba Arkadaşlar
Bu formun oluşturulmasında emeği geçen tüm arkadaşlara başarılar dilerim. Herkese hayırlı uğurlu olması dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunarım.  Her ne kadar beni Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü  yok saysada ben bildiklerimi çalışma arkadaşlarımla payşlaşmaya ve ülkeme sonuna kadar hizmet etmeye devam edeceğim. Saygılarımla
dostum mehmet kenan,
ne mutlu bir forumda görüştük
işlerinde kolay gelsin,
papatya sunucusu zambak adını alcakmış doğrumu
Merhaba,

papatya.meb.gov.tr sunucusu 01/03/2007 tarihinde devre dışı kalacaktır.

Kurumsal Ağ (Intranet) dışında olup

Mesajlarını SMTP sunucumuz aracılığıyla gönderen kullanıcılarımızı uyarmanızı rica ediyoruz.

Yeni SMTP sunucumuz : zambak.meb.gov.tr

olacaktır.

E-posta hizmetimiz ile ilgili genel kullanım bilgileri aşağıdadır (YENİ):

Kurumsal Ağ (Intranet) dışındaki kullanıcılar:
Kurumsal ağ dışındaki kullanıcılar kota sıkıntısına düşmemek için maillerini POP tabanlı olarak
nilufer.meb.gov.tr ile çekebilirler. SMTP ile göndermek isterlerse
zambak.meb.gov.tr adresini kullanmalılar fakat Kurumsal ağ (Intranet) dışında
SMTP bazen sağlıklı çalışmamaktadır (örn; hat hızları düştüğünde).
Ayrıca Kurumsal ağ (Intranet) dışındakiler bu ayarlarla Outlook Express programı kullanılırken tüm maillerini alabilirler yalnız sadece meb.gov.tr domain'ine mail atabilirler. Diğer domainlere (yahoo.com, maliye.gov.tr vb.) mail atamazlar. Bu güvenliği sağlamak için yapılmış bir kısıtlamadır. Bu sebeplerden dolayı Kurumsal ağ dışında olan kullanıcılarımıza mail göndermek için web tabanlı hizmetimizi kullanmalarını tavsiye ediyoruz. Kurumsal ağ dışındaki kullanıcılarımız, kota sıkıntısına düşmemek için mesajları silerken "Delete" düğmesine tıkladıktan sonra "Refresh" düğmesine de tıklamalılar.

Hesabı, eğer sürekli webden kullanıyorsanız önemli mesajları Word, Notepad vs. 'e yedekleyip "Delete" ve "Refresh" ile

"Inbox" ve "Sent" klasörlerini sürekli boş veya az mesajla tutunuz.

Mesajları çekerken takılırsa, mesajlar çok olduğu için içinde bozuk mesaj çıkabilir. O mesaj / mesajlar yüzünden takılabilir. Bu mesajı / mesajları web tabanlı olarak girip "Delete" ve "Refresh" ile tamamen temizleyin. Geri kalan mesajları Outlook Express ile Gönder/Al yapın ve bilgisayarınıza çekin. Yine takılırsa
webden aynı işlemi tekrarlayın.

14/02/2007 - 16:19

İyi çalışmalar dileriz.
Mustafa BAHADIR
Nazlıgül TORUN
Taner YILMAZ
MEB EĞİTEK
Bilişim Hizmetleri Dairesi
Ağ Yönetimi Şubesi
SİTEMİZE YENİ KATILAN ARKADAŞLAR, HOŞGELDİNİZ! SİZLERE FAYDALI OLABİLİYOR VE PAYLAŞIMA KATKIDA BULUNABİLİYORSAK NE MUTLU BİZE! PAYLAŞTIKÇA, MESAJLARINIZ ARTTIKÇA FORMATÖR OLACAK YAZISI DA KENDİLİĞİNDEN DEĞİŞECEKTİR.
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146