Forum Sayfam

Full Versiyon: eğitim paneli
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
dersleri takip ettiğim eğitim paneli 3 şubatta sıfırlandı.Şu anda ise Bilgi teknolojileri bilgi kavramları konusu sıfırlanmış durumda.Toplam süre 180 saatten 171 saate düşmüş durumda.Ayrıca derste geçen zamanı toplam süreye eklemiyor yada bazısını bir kaç saat sonra ekliyor.
Bakanlığımızda uzaktan eğitim kayıtlarının tutulduğu serverler arası senkronizasyondan kaynaklanan bir sorun olup eğitim süreleriniz eksik görünsede bir süre sonra senkronize gerçekleştiğinde gerçek sürenizi görebileceksiniz. Sorunla ilgili çalışmalar tamamlanmak üzeredir.
Eğitim panelindeki beş ders düzgün çalışıyor.Diğerleri ise sorunlu hep aynı konudan başlıyor toplam süreye ekleme yapmıyor.Birinci konu giriş ve en son giriş tarihini hiç göstermiyor.İlgileneceğinizi ümit ederek çalışmalarınızda başarılar dilerim.
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146