Ekteki form Kurumunuzda görev yapan herkes için doldurulması gerekmekte olup son sütunda öğretmenin eğitime başlayıp başlamadığı belirtilecek. başladı / başlamadı / yeni yazılacak.
Uzaktan eğitim akademisine ilk defa başvuru yapacaksanız veya girişte şifreniz hatalı diyorsa ekteki başvuru formunu ivedilikle doldurup e-posta ile bize ulaştırmanız gerekmektedir.
hocam teşekkür ederim.
ilçeye yeni görevlendirildim. Tam da böyle bir forum hazırlayacaktım...
iyi çalışmalar...
iyi günler, eğitime ilden verilen cd kurulumu yaparak başladık herhangi bir kayıt yaptırmadık eğitim konsolunda bilgilerimizin bir çoğu gözükmüyor. herhangi bir kayıt yaptırmamız gerekiyor mu?
TEŞEKKÜRLER HOCAM BU FORMU BİREYSEL OLARAK MI DOLDURACAĞIZ OKUL İDARESİ Mİ DOLDURACAK
tüm okullar tarafından okullarında görevli öğretmenlerin bilgilerini toplu olarak doldurup bize göndermeleri gerekmektedir.
Zeynel Bey;
Uzaktan Eğitime başlayan arkadaşlarımız var ancak,kouları takip etmemize rağmen eğitim durumu yüzdesi ilerlemiyor.
Bu konuda ne yapmamızı öneriyorsunuz.
bakanlık merkezde bulunan uzaktan eğitim sunucularında teknik nedenlerden kaynaklanan senkronize update gerçekleşemediğinden eğitim durumu yüzdesinin ilerlemesini görüntüleyememektedir. geçici bir durum olup en kısa sürede gürcelleme tamamlanacaktır.
sayın hocam bu kursu ben bitirdim adanameb de de ismim yayınlandı sınava girebilmem için ne yapmam lazım .Şimdiden herşey için teşekkürler