Forum Sayfam

Full Versiyon: akıllı adımlar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
arkadaşlar, ilçemize dün bir yazı geldi. akıllı adımlarla ilgili olarak yapılmış olan faaliyetleri özetleyen bir rapor hazırlanması isteniyor kısaca. fakat bu akıllı adımlar ile ilgili olarak haziran 2006 tarihinde cd gönderilmiş, ama hiç bir çalışma yapılmamış. şimdi bu çalışma ile ilgili bilgi isteniyor. bu konu ile ilgili bilgisi olan birisi varsa yardım edebilirmi acaba... iyi çalışmalar..
arkadaşlar elinde bu konu ile ilgili döküman olan varsa bir ilgilenebilir mi acaba. yapılacak çalışmalarla ilgili elinde olan varsa sevinirim.
Milli Eğitim Bakanlığı Eğitim Teknolojileri Genel Müdürlüğü ile BTC arasında  güvenlik ve emniyet tedbirleri ağırlıklı  "Akıllı Adımlar" Eğitim setinin Milli Eğitim Bakanlığına devrine yönelik protokol imzalanmıştır.

2 yıl önce Ankara Sürmeli Otelde Bu kapsamda 81 ilden ikişer bilgisayar formatör öğretmene eğitim setinin kullanmasına yönelik eğitim verilmiş olup, kendi illerinde diğer öğretmenleri ve öğrencilere eğitim vereceklerdi.
teşekkür ederim Zeynel Bey, şu an ben ilçede eğitici bilgisayar formatörü olarak görev yapıyorum. şu ana kadar hiç bir çalışma yapılmamış. bizden rapor istiyorlar. ne şekilde bir rapor düzenleyebilrim acaba. yani düzenlenmiş rapor türü bir örnek var mı acaba elinizde... bu arada 21 mayısta eğitici formatörlük kursunuz çıkmış, sizle tanışmak istiyordum. süleyman kavuncuoğlu sizden bahsetmişti. aynı sınıftaydık kendisiyle. neyse umarım bir gün tanışırız da. iyi çalışmalar...
Öncelikle sizin ilinezden Akıllı Adımlar eğitici eğitimine katılanların isimlerini öğrenmen gerekiyor. Bu kişiler eğitimler vermesi gerekiyordu. İl koordinatörünüz bu konuda bilgi sahibidir. Standart bir rapor mantığı yok, sizin yapacağınız "ilçemizde konuyla ilgili herhangi bir çalışma yapılmamıştır bilgilerinize " diyen bir yazı yazıp raporu isteyene göndermeniz.
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146