Forum Sayfam

Full Versiyon: Tep 1 faz B.T. Sınıfı yenileme ve yeni kurulum listesi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Adana ilinde Eğitim çerçeve Projesi 2. Faz kapsamında kurulacak/yenilenecek BT sınıfları listesi ektedir.
Zeynel hocam:
Ceyhan Şehit Fehmi Koç İlköğretim Okulu Tep1 listesinde yer alıyor. Acaba labaratuar yenilemesi ne zaman yapılacak bu konuda bilginiz var mı?
Dersler başladı ama bizim okulda labaratuardaki bilgisayarlar hem teknolojisi eski hem de çoğu kullanılamaz durumda.

İlgileriniz için şimdiden teşekkürler. Kolay gelsin...
Bizim liseye geçen sene exper 15+1 bilgisayarlar gelmiş. Bir de Tep 1 faz B.T. Sınıfı  kapsamında gelen  eski beko bilgisayarlar var. Bu bilgisayarları ne yapacağız? Bir kısmının kasası açılmış, atıl durumda; bi kısmı da zorla çalışıyo. Açık bi kasayı  donanım dersi için ayırdım, diğerleri sınıfta sadece yer işgal ediyo.önce kayıttan düşücez herhalde sonra nolcak bunlar.
Bir de 15 bilgisayarın dördü iderede kullanılıyo..nasıl alıcaz  bilgisayarlarıSmile
Zeynel hocam,ömer kanaatbilen ilköğretim olarak listeye girmiş olmamıza çok sevindik...bizlere sıra ne zaman gelir merak ediyoruz....teşekkür ediyoruz...iyi çalışmalar...saygılar
zeynel hocam vehbi necip savaşan ilköğretim okulu nun BT sınıfı yok buraya ne zaman kurulacak müracaatımız vardı ve sizin elinizdeki listede bizim okulun adı vardı sizde ekim ayı demiştiniz
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146