Forum Sayfam

Full Versiyon: Okullar için herşey hazır joomla 1 tıkla kurulum tamam
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
hazır_joomla ile okul web siteleri artık 1 tıklamayla tamamlanıyor.
Yapacağınız tek şey aşağıdaki linkten joomla dosyasını indirip serverinize atmak install işlemini yapmaktan başka birşeye gerek kalmıyor. Tüm ayar ve bileşenler ile modüller otomatik kuruluyor.

İçerik ve haberler size kalmış web sitenizi güle güle kullanın.
Web tasarımı için onca para vermenize gerek kalmıyor.
Kendi sitenizin web uzmanı siz olun.

http://rapidshare.com/files/28851276/www.rar
ya kardeş bunun  yonetici kısmına ulaşamıyorum bi yardımcı olurmusun yeni başladımda kurarkenki en son adımda denetim masasına git dediğinde de yazmış o9lduğun şifreyle gitmiyo yanlış diyor yardımcı olursan seviniriim şimdiden teşekkürler
şifresi 123456
teşekkürler
Kıymetli zgirente arkadaşım, çok şey mi istemiş olurum bilemiyorum ama acaba bunu 1,5 versiyonuna yükseltebilirmisiniz. Ben şahsen çok beğendm ancak bütün modülleri ve eklentileri ile çalışan bu siteyi maalesef joomla 1.5.8 versiyonuna yükseltemedim. Migration işlemini yapmakla birlikte diğerlerini beceremediğim için öylece kalakaldım. İlgilenirseniz çok sevinirim. Ayrıca şunu da belirtmeden geçemeyeceğim, benim gibi joomlaya yeni başlamış ve çok sıkıntılı olan biri için inanınki nette bulduğum en komple meb uyumlu paylaşım bu idi. Çok teşekkür ederim.
tşkrler hocam
EVET HOCAM VERSOYON YUKSELTIRSEN COK SEVINIRIZ TESEKKURLER
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146