BT sınıflarının halka açılması genelgesi doğrultusunda isteyen Bilgisayar formatör öğretmenleri Halkeğitim üzernde Bilgisayar işletmenlik(160 saat 16 hafta)veya office kullanımı(80 saat, 8 hfta)kursu açabilirler.Yapmanız gereken duyuru yaparak 15-20 kişilik guruplar oluşturarak onay almanız yeterli.İşletmenlik için en az orta okul mezunu(ilköğretim)olmak şart.
Bir dilekçe,diploma fotokopisi ve nufus cüzdan fotokopisi almanız yeterli.
80 saatlik kursa ilkokul mezunlarıda alınıyor.
Aydınlattığı için çok teşekkürler kardeşim.KIRKLARELİ'DEN SELAMLAR
Eyvallah dostum!Amacımız paylaşım!
bu kursları açmak için formatör öğretmen olmak gerekmiyor tümblgisasyar öğretmenleri açabilirler.
BT sınıflarının halka açılması genelgesi doğrultusunda isteyen Bilgisayar formatör öğretmenleri Halkeğitim üzernde Bilgisayar işletmenlik(160 saat 16 hafta)veya office kullanımı(80 saat, 8 hfta)kursu açabilirler.Yapmanız gereken duyuru yaparak 15-20 kişilik guruplar oluşturarak onay almanız yeterli.İşletmenlik için en az orta okul mezunu(ilköğretim)olmak şart.
Bir dilekçe,diploma fotokopisi ve nufus cüzdan fotokopisi almanız yeterli.
80 saatlik kursa ilkokul mezunlarıda alınıyor.
Sayın hocam ben Halk eğitim üzerinden olmasını pek anlayamadım...Genelgeden anladığım ,bu konuda okul müdürlüklerine başvurulması yeterli gibi ...Ama yanılıyor olabilirim tabi...
evet arkadaşlar bu konuda ayrıntılı açıklama gelirse çok sevinirim. birde anlaşılmayan bir konu da bt sınıflarının halka açılması kapsamında kurs haricinde halkın bireysel kullanımında ne kadar ücret alınacaktır bu ücretlerin taksimi nasıl olacaktır.