Forum Sayfam

Full Versiyon: Arkadaşlar Firefox mu Google Chrome mu Explorer mı?
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Siz Hangisini Kullanıyorsunuz?
ben şahsen explorer'i kullanıyorum. malum okulda e-okula girme sorunu olmayan yalnızca o... Smile

talip Yazılan:
ben şahsen explorer'i kullanıyorum. malum okulda e-okula girme sorunu olmayan yalnızca o... Smile

Diğerlerinde girilmiyor mu?

Herkes internet explorer kullanınca tüm saldırılar da ona oluyor. Yaklaşık 1 yıldır internet exploererim internete bağlanmıyor.  ie8 falan kurup kaldırdım  iyi ki google chrome ve firefox var gerçi hepsi de aynı şey. birbirlerinin müşterisini kapmak için kendileri yayıyor o virüsleri..Ancak bi sorunum var firefox ve chrome ile internete girilebiliyor fakat e okula girdiğimde tıklama işareti gözükmüyor. eğer bir yere tıklamışsam saatlerce beklesem bile düzelmeyecek bir "Lütfen Bekleyiniz işleminiz Yürütülüyor" ikazı alıyordum..  En sonunda geçen hafta Windows'un yakında piyasaya süreceği internet explorer 9 un ön sürümü yeni beta versiyonu bir internet explorer kurdum da en sonunda rahata erdim.. Yanşi anlayacağınız başka şeyler için neyse ama e okul için mutlaka internet explorer kullanmalıyım...
google chrome diyorum
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146