Forum Sayfam

Full Versiyon: 16 MART 2009 YENİ FORMATÖRLÜK YAZISI
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Bakanlığın son yazısı ektedir. Dersleri aksatmadan formatörlük yapmak isteyenler müracaat edebilirler. Maaş karşılığı girmek zorunda olduğumuz dersler dışında ekders karşılığı formatörlük yapabilecekler müracaat edebilirler.Hadi kolay gelsin.
Bakanlığın 16 Mart 2009 tarihli yazısını indirmek için TIKLAYINIZ
Bu resmi yazıya göre sadece ekders karşılığı formatörlük yapılabilecek...Ancak haftada 30 saat derse giren bir sınıf öğretmeni  haftalık en fazla 6 saat ekders alabiliyor diye biliyorum...Böyle olunca formatörlük karşılığı sadece haftada 6 saat ek ders alacagız gibi görünüyor...Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum..

hatemonline Yazılan:
Bu resmi yazıya göre sadece ekders karşılığı formatörlük yapılabilecek...Ancak haftada 30 saat derse giren bir sınıf öğretmeni  haftalık en fazla 6 saat ekders alabiliyor diye biliyorum...Böyle olunca formatörlük karşılığı sadece haftada 6 saat ek ders alacagız gibi görünüyor...Konu ile ilgili bilgisi olan arkadaşlar var ise bilgilerini paylaşmalarını rica ediyorum..

konu ile ilgili bütün yorumları buradan okuyabilirsiniz hocam. yalnız biraz uzun....

http://www.bilgisayarbilisim.net/2009_go...39114.html

basbag Yazılan:

hatemonline Yazılan:

konu ile ilgili bütün yorumları buradan okuyabilirsiniz hocam. yalnız biraz uzun....

http://www.bilgisayarbilisim.net/2009_go...39114.html

Teşeşkkür ederim...Ama burada ki yazıları okuyunca kafam iyice karıştı...Kimsenin bir şey bildiği yok...Daha doğrusu bu yeni resmi yazının ne söylediğini anlamak için türkçe bilmek yeterli değilSmile

Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146