Forum Sayfam

Full Versiyon: macromedia shockwave dosyasi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
bir web-sitesinde eğitim amaçlı bulunan swf uzantılı dosyayı hdd'ye tam olarak kaydetmek istiyorum. bunun için saveflash adinda bir program kullandim fakat; bu program ana sayfalarda bulunan ve yeni pencerelere bağlanan sayfaları da kaydetmiyor. mesela bir konu ana safada anlatılıyor, aynı sayfada konuyla ilgili bir soru ya da sözlük penceresi açması gereken link var, o linkin sayfası ana sayfayla birlikte kaydedilemiyor, oysa ben her zaman internete bağlı kalamıyorum ve bu swf dosyasındaki tum baglantı link içeriklerini de hdd'ye kaydetmeliyim. bu sorunun çözümü için program vs yardimlarınızı önemle rica ederim. şimdiden teşekkürler.
anlattıklarınızdan anladığım sitenin içeriğinin dışarıdan yazılım destekli olduğu için butonların yönlendikleri swfleri alamayışıdır. site (genelde xml kullanılır) xml dosyasından işlendiği için kayıdı tam olarak yapamıyorsunuz o siteyi komple indirirseniz sanırım sorununuz ortadan kalkmış olur.  siteyi indirmek için teleport pro programını kullanabilirsiniz.
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146