Forum Sayfam

Full Versiyon: PARDUS YARDIM
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Arkadaşlar buradaki okullara Bir firma tarafından HP bilgisayarlar (bağış yoluyla) kuruldu. Bu bilgisayarlarda hem WinXP professional SP2 var hemde Pardus. Ancak pardus bilgisayarları bayağı bir kasıyor. Windows a dokunmadan Pardus u kaldıramıyoruz. Bunun için yardım istiyorum. Windows a dokunmadan Pardus u kaldırma yöntemini bilen arkadaşlar varsa lütfen yardımcı olun
Sayın pardus'u kaldırmak, windows'u kurmakta daha basit. Nasıl mı.:

öncelikle XP kurulum CD'si ile yeni bir kuruluma başlar gibi CD'den açılış yapıyoruz.

İlk ekranda R (Onar) harfi ile kurtarma konsolu adı verilen DOS komut satırına geçiş yapacağız. Burada sizden sırası ile Klavye seçimi, XP kurulu bölüm seçimi ve Administrator şifrelerini isteyecek.

konsol ekranında sırası ile FIXMBR ve FIXBOOT yapıyoruz.
EXIT diyerek çıkış yaptığımızda sistem yeniden başlatılacak ve artık PARDUS geçiş ekranı gelmeyecek.

XP içerisinden pardus kurulu alanı (bölümü) silerek, yeni bölüm oluşturabilirsiniz.
İbrahim Hocam yararlı bilgi için teşekkürler.
yararlı bilgiler için sağolun
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146