2008 2. dönem okul formatörü görevlendirme ile ilgili resmi yazı ektedir.
İlgilenen tüm arkadaşlara duyurulur. son başvuru 25 Ağustos 2008
AÇIKLAMALARDA YAZIYOR ÖNCELİK bilişim teknolojisi öğretmeniNE VERİLMİŞ.
şimdiden herkese hayırlı uğurlu olsun...
bu görevlendirmeler ocak ayından başlatılacak galiba yine ya da ekim ihtibarı ile başlatılıp 3 ay verilecek.
sayın sınıf öğretmeni hocamın fikrine katılıyorum branşı önemli değil tüm bts sınıfı olan kurumlarda mutlaka bir formatör öğretmen görevlendirilmeli yazık bu devletin paraları ziyan oluyor. BTS sınıfı kullanılmayacak halde olup il merkezinde formatör olarak boş gezinen bir çok arkadaş var.
Formatörlük görevlendirilmesi yapıldıktan sonra bunu iptal ettirip bulunduğumuz kurumda vekaleten müdürlük yapabilir miyiz?
Arkadaşlar, üzülerek söylüyorum ama aldığım duyumlara göre 2008 Şubat ayında ne yapıldıysa aynısı yapılacak. Yani ilçenizde norm fazlası değilseniz veya branşınızda açık varsa görev falan yok. Bir tek Adana'da olan bu keyfi uygulamaya ne denir bilmiyorum. Biz önümüzü kış tutalım, yaz çıkarsa bahtımıza. Saygılar herkese.
en iyisi dersim olur girerim; dersim biter giderim mantığı... olsa gerek herhalde...
İlgili birim yöneticisinin uygun görmesiyle iptal edilecek olan formatörlük görevledirmenizin ardından yeni görevlendirmeniz gerçekleşebilir.
Görevlendirme ile çalışırken yeni görevlendirme yapılamıyacağından önceki görevlendirmenin iptal edilmesi gerekir.
teşekkür ediyorum Zeynel hocam.