Forum Sayfam

Full Versiyon: OKUL WEB SAYFASINI HAZIRLAMA KURSUNA KATILACAK ÖĞRETMEN
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
Adana İl Milli Eğitim Müdürlüğünce açılacak olan Web tasarım kursuna katılacak öğretmenler kurs sonunda okullarına ait web sayfası yapımını tamamlayarak, bilgilerini okul yönetimi ve öğretmenleriyle paylaşacaklardır. Bu nedenle katılımcıların kursa gelirken okul web komisyonunun uygun gördüğü yayınlanacak bilgileri elektronik ortamda yanında getirmeleri gerekmektedir.

ekteki formun doldurularak 10 Nisan 2007 tarihine kadar e-posta zgirente@meb.gov.tr adresine ve bir suretinin de onaylı olarak İl Milli Eğitim Müdürlüğü Bilişim Teknolojileri bürosuna gönderilmesi gerekmektedir.

Kursun Tarihi ve yeri sonra duyurulacaktır.

Konuyla ilgili ayrıntılı bilgi için
03224588371/1123
Zeynel GİRENTE 05054163733
Ali TEKİN 05057570103
Ünal FARSAK 05054036298
ÇOK TEŞEKKÜRLER ZEYNEL HOCAM BEKLEDİĞİMİZ BİR ÇALIŞMA
BİR OKULDAN KAÇ ÖĞRETMEN KATILABİLİR
Bir öğretmen alabileceğiz.
GERÇEKTEN ÖNEMLİ BİR ÇALIŞMA.SİZLERİ KUTLUYORUM.BU KURSA MUTLAKA KATILMAK İSTİYORUM.BİLGİSİ OLMAYAN DİĞER ARKADAŞLARA DA İLETMEYİ DÜŞÜNÜYORUM.
Sayın Zeynel hocam bu çok değerli çalışmanızdan dolayı başta sizi ve ekip arkadaşlarınızı  tebrik ederim.Web sayfası hazırlama kursuna katılmayı  istiyorum.Çalışmalarınzda başarı temennisiyle sağlık ve esenlikler dilerim.

"Hiç bilenlerle bilmeyenler bir olur mu?"
merhaba hocam
konuyla ilgili bir kaç sorum olacak
1. websitesi için bizim bir alan adı var.  bu aralarda web alanı alacağız.ancak aktif bir websitemiz şu an için  yok  yinede bu kursa başvurabilir miyiz?
2. bu kursta web sitesi hazırlarken hangi programlar kullanıalcak. bizim bu  programlar hakkında ne karlık bri bilgiye sahip olmamız gerekecek
3. bu kursun süresi ne kadar olacak
4. tam tarihi belli olmazsada kurs için tahmini bir tarih verebilir misiniz?

kişisel web sitem
http://www.demiraylisesi.com
gelecek olan taleplere göre nerde ve nezaman açılacağı planlanacak. sonra ilgililere gereken duyuru yapılacaktır.
kursta
grafik uygulama yazılımı yani resim editörü (fireworks8 veya photoshop)
hazır portal kullanımı (Joomla vs.)
2 haftalık bir eğitim olacak eğitim sonunda herkesin profosyonel bir web sitesi olacak
ayrıca hosting konusu içinde http://www.myperon.net inceleyebilirsiniz.
merhaba
istanbul küçükçekmeceden sayın hocam okul web sayfası için hazırlamış olduğunuz eğitim programını paylaşabilirmisiniz..
konu özeti veya planları vb.. ufkyldz
İlgili formu doldurup göndermeniz yeterli

RE: OKUL WEB SAYFASINI HAZIRLAMA KURSUNA KATILACAK ÖĞRETMEN

Sayın hocam siteye yeni üye olmuş bulunmaktayım, yapmış olduğunuz duyuruları inceleme fırsatım oldu.Web tasarım kursuna katılacak öğretmenler kursu ile ilgili başvuru süresinin geçtiğini, bu fısatı kaçırmış olduğumu gördüm.Başvuru yapma imkanım varmı?yoksa,tekrar başvuru olacak mı? Bu konuda bilgi verebilirmisiniz.
merhaba hocam
siz joomla kursu vereceğiz dediğiniz zaman ben interneti aradım taradım
bir çok bilgiye sahip oldum. gerçekten bu joomla benim tahmin ettiğimden de derin çıktı. kursu dört gözle bekliyorum. daha önce okula bir alan adı aldığımı yazmıştım. kursu duyunca bir hızla genel bilgi sahibi olmak için önce bilgisarımda local olarak joomla kurdum. biraz anlamaya başlayınca bunu internmete de taşıdım.

adres
http://www.kozanaol.k12.tr

lütfen bakıp bi yorum yaparmısınız
geliştirmek için daha neler yapmam gerekir.

şimdiden tşk
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146