Forum Sayfam

Full Versiyon: intel öğrenci  sertifikaları
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
İntel Öğrenci Programı kapsamında kurs alan öğrenciler için sertifika problemi yaşayanlar var mı? Bizim 2006 yılından kalan sertifikalar bile eksik. İntelciler 2007 yılında sertifika göndermeyecek mi? Biz kendimiz mi Halk Eğitim Merkezlerinden sağlayacağız. Bu konuda bilgisi olan, bilgisini paylaşırsa memnun olurum.
Daha önceki kurslarda meb sitesindeki örnek formu indirerek worde düzenleyip fotoğraf kağıtlarına bastırarak belgeleri verdik.2007 yılında ise halkeğitim kendisi düzenliyor.İyi çalışmalar.
yumurtalık ilçesinde bu kursu seminer döneminde almaya başladık bizde bu sorunu yaşamayız inşallah
Öğretmen arkadaların aldığı kurs ile intel öğrenci kursu farklı.İntel öğrenci kursu sadece Adana merkezinde Cumhuriyet İ.Ö.O,Toros İ.Ö.O ve Sakarya İ.Ö.O okullarında öğrencilere yönelik olarak yapılmaktadır.
TEŞEKKUR EDERİZ HOCAM
Karabük Merkez Gazi M. Kemal İlköğretim okulunda 2. kursu tamamladık. Halk Eğitim  Merkezi'ndeki arkadaşlar sitemizden ilgili sertifikayı indirip doldurdu. bu konuda herhangi bir sorun yaşamadık.
Ben bu sertifikalar için    ÜCRET    talep edilip edilmediğini merak ediyorum. bu konuda yazarsanız sevinirim...
sErtİFikAm Var şEhİt MeHMeT DiNÇEl iÖ
çok güzel bir eğitim teşekkürler
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146