02-01-2007, 10:20 PM
Hizmetiçi onaylarının yapılabilmesi için öncelikle kursiyerin başvurması gerekmektedir. Kursiyer başvurusunu yaptıktan sonra kursa 2 ay kala yani kursiyer başvuru süresi bittikten sonra faaliyetin kurum (okul) onayı açılır 15 gün sonra ilçe onayı, 15 gün sonra il onayı açılır. Bu süre zarfında ilgili kurumlar onaylarını yapmış olmaları gerekir. Eğer faaliyet merkezi ise 15 gün sonrada ilgili genel müdürlüğün onayına düşer ve ordan da onaylanırsa Hizmetiçi Eğitim Dairesi Başkanlığının onayına gelir ve ordan onaylandıktan sonra artık faaliyete katılmanız gerekmektedir. Eğer Mahalli faaliyetlerse bu onay süreleri böyle olmakla birlikte faaliyetlerin durumuna göre tarihler Hizmetiçi Eğitim Büroları tarafından belirlenmektedir. Onaylanabilecek faaliyet listesini Himetiçi Eğitim Modülünden Giriş Bölümünden Notlar ve Duyurular bölümünde görebilirsiniz.
" Eğer bir faaliyeti bu alanda görebiliyosanız onay verebilirsiniz, göremiyorsanız onay veremezsiniz!.."
Bütün onaylar buradan takip edilmeli ve kursiyer olmak için başvuran arkadaşlar da takibini yapmalıdır.
" Eğer bir faaliyeti bu alanda görebiliyosanız onay verebilirsiniz, göremiyorsanız onay veremezsiniz!.."
Bütün onaylar buradan takip edilmeli ve kursiyer olmak için başvuran arkadaşlar da takibini yapmalıdır.