Forum Sayfam

Full Versiyon: Asp Dat Net Türkçe Eğitim Serisi
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
C# ve ASP.net egitim cd si 3 cd den olusmaktadir ve tamamen butun anlatimlar Turkcedir.

Bu gorsel egitim setleri yardimila Porgramlama mantigini kolaylikla kavrayacak ve kendi uygulamalarinizi rahatlikla gelistireceksiniz.
C# 3 CD gorsel anlatim Linkler

http://rapidshare.com/users/W84W1T

Dosya sifresi : egitim.nl
RAR sifresi egitim.nl

NOT: Videolari izlemek icin yapilmasi gereken olay Iso olarak cikan dosyalari Power Iso veya Deamond tools benzeri sanal surucu olusturan programlar ile calistiriniz Sifreleme islemine gelirsen aktiflestirmeyi Telefon ile secenegini secin ve karsiniza gelen sifre seceneklerine sallama biseyler yazin islem bukadar basit.

Alintidir.
dostm indirdim fakat dedikleri gibi "sifre seceneklerine sallama biseyler yazin" kısmı hiç olmuyor ya ne yapabiliriz bilgisi olan var mı ? yardımcı olursanız sevinirim. teşekkür  ederim şimdiden..
çook tşkler gzl bi paylaşım .
Arkadaşlar Dosyaları Sakın İndirmeyin Bilgisayara Zarar Veriyor Başkasının Emeğini Kötüye Kullanmaya Utanmıyormusunuz
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146