Forum Sayfam

Full Versiyon: E-okul uygulamasında yaşanan sorunlar
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
E-okul uygulamasında yaşanan sorunları buradan iletebilirsiniz
Bugün e-okuldan ara sınıflar için sınav giriş yeri belgelerini çıkarttık.. Ancak çıktılarda resimlerde bozukluklar var.. öğrencinin resmi e-okulda düzgün gözüktüğü halde çıktıda bozuk olarak çıkıyor..
e-okul da boş öğrenci numaralarını gösteren bir seçenek göremedim
SAYFA TEKRAR TEKRAR ŞİFRE İSTİYOR, HER ÖĞRENCİ KAYDINDAN SONRA BÖYLE BİR PROBLEM ORTAYA ÇIKIYOR.
e okuldu her ekran 10 dakika açık kalabiliyor. Bu süre geçince tekrar giriş yapmanız gerekiyor. Ayrıca yetkilendirme ekranında ekleme ve silme yetkisi verilmemişse yine giriş ekranı geliyor. Bu bilgiler paylaşım amacıyla verilmiştir.
e okula giremiyoruz sürekli sıkıntı çıkıyor. ancak modeme reset çektikten sonra girebiliyoruz. nedenini bilmiyorum ama öyle. e okula girememizin sebebi yoğunluktan mı acaba.
Kim ne derse desin,pek çok eksik var ve "E-okulu"n sağlıklı yürütülmesi için zaman gerekiyor,bu belli!
e-okula zamanla yeni işlevler ekleniyor. şu an dört dörtlük bir program değil ama okul ve öğrenci ile ilgili bilgilere hızlı bir ulaşım sağlıyor
benim anlamadığım;   e-okul ile ilgili veri girişlerini formatör öğretmenler mi yapacak yoksa sorumlu müdür yardımcıları mı??????
Bilgisayarınızın internet bağlantısı çok düşüktür. Düşük değilse sayfanızı birkaç kez yenileyin.
Sayfa: 1 2
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146