Forum Sayfam

Full Versiyon: Bilişim Teknoloji Sınıfı kurulmamış okulların tesbiti
Şu anda tam olmayan bir veriyonu görüntülüyorsunuz. Tam versiyonu görmek için, buraya tıklayın
T.C.
ADANA VALİLİĞİ
Milli Eğitim Müdürlüğü

SAYI :B.08.4.MEM.4.01.00.10.Bil. Tek./     4909                                                     06/02/2008            
KONU : Bilişim Teknoloji Sınıfı kurulmamış
Okulların tespiti

……………. KAYMAKAMLIĞINA
  (İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü)

Bakanlığımız tarafından başlatılan Bilgisayarlı Eğitime Destek Kampanyası ile ilgili olarak çalışmaların arttırılmasına yönelik bir takım bilgilere acilen ihtiyaç duyulmaktadır. İlçeniz de Bilişim Teknoloji sınıfı henüz kurulmamış okullarımızın mağdur olmamaları ve en kısa sürede Bilişim Teknoloji Sınıfı ihtiyaçlarının giderilmesi açısından, Henüz Bilişim Teknoloji sınıfı kurulmamış okulların listesinin Bilgisayar Hizmetleri Bürosuna iletilmesi gerekmektedir.
Buna göre;
Ek1 formunun ilçenizdeki tüm kurumlar için ivedilikle hazırlanarak, formatında herhangi bir değişiklik yapmadan excell dosyası olarak zgirente@meb.gov.tr  adresine en geç 22 Şubat 2008 saat 14:00 'a kadar iletilmesi hususunda
Gereğini rica ederim.

imza
Atilla GÜLSAR
Vali  a.
Müdür

DAĞITIM :
• 13 İlçe (İlçe M.E.Md)
• Tüm okul müdürlüklerine
Referans URL

Fatal error: Call to a member function run_hooks() on a non-object in /home/bilisimf/public_html/inc/functions.php on line 146