Halk eğitim kanalı ile hafta sonları "Joomla ile web tasarım kursu" açılacaktır. katılmak isteyen arkadaşlar. ekteki formu doldurup zgirente@bilisimforumu.org adresine gönderebilirler.
Kursta ; Adobe fireworks, Adobe photoshop, Flash, Macromedia Dreamweaver ve Joomla, Eğitimleri verilecektir.
=Katılım şartları =
Enaz lise mezunu olmak
Bilgisayar kullanma temel becerilerine sahip olmak.
Kurs başvuruları ÖNKAYIT VE KESİN KAYIT olmak üzere iki aşamada gerçekleşir. Ön kayıt başvuru formunu doldurarak bilgilerini tarafımıza ileten kursiyer adayları, kursun açılmasının kesinleşmesi durumunda, telefonla aranarak, kendilerine kursun başlangıç tarihi bildirilmektedir. Kurs başvuru formunu aşağıdaki linkten edinebilirsiniz.
Merhabalar...
Zeynel Hocam, malumunuz olduğu üzere ben fekede görev yapıyorum; ama hafta sonları adanaya geliyorum. bukursa başvurma imkanım var mı? var ise bu formu indirdikten sonra imzalayıp scanerdan tarattıktan sonra mı adresine yollayacağız, yoksa imzalamadan doldurup mu göndereceğiz?
teşekkürler, iyi çalışmalar...
Formu indirdikten sonra imzalayıp scanerdan tarattıktan sonra gönderirseniz daha iyi olur. Eğer Taratma imkanınız yoksa formu doldurup gönderebilirsiniz. Katılmanızda hiçbir sakınca yoktur.
Zeynel Hocam
Kurs saatleri hakkında bilgi verebilir misiniz mümkünse? Ben pazar günleri katılmayı düşünüyorum da.Bir de kaç hafta sürecek?
Teşekkürler
ekteki formda kurs saatleri yazıyor. toplamda 120 saat
zeynel hocam; başvuru formnunu doldurup gönderdim. kursun zamanı ve kimin vereceği nerde olacağı ile ilgili bir bilgi var mı?
iyi çalışmalar...
Joomla ile web tasarım kursu Seyhan Süreyya Nihat Oral İlköğretim Okulunda 16 Şubat 2008 Cumartesi tarihinde başlıyacak olup sabahçı grup saat 9:00 da öğlenci grup saat:12:30 da başlayacaktır.
Bilgi için :
Sabah Grubu öğretim Görevlisi: M.Kani Asker 0505 645 03 70
Öğle Grubu Öğretim Görevlisi : Zeynel Girente 0505 416 37 33
Sevgili Arkadaşlar Mavi Yol Eğitim Dershanesi ile yaptığımız anlaşma ile
Joomla ile web tasarım kursu düzenlenecek olup 6 hafta 72 saat şeklinde eğitimler başlayacaktır. zamanım kısıtlı uzun süre bekliyemem diyenlere en kısa zamanda kendi sitesini kurma veya site tasarımı yaparak gelir elde etmek isteyenlere büyük fırsat.
hafta içi ve hafta sonları "Joomla ile web tasarım kursu" açılacaktır. katılmak isteyen arkadaşlar. zgirente@bilisimforumu.org adresine gönderebilirler.
Kursta ; Adobe fireworks, domain kaydı , hosting uygulamalır, ve Joomla Eğitimleri verilecektir.
Uygulamalı ve pratik eğitim olup bilgisayar kullanım bilgisine sahip olan herkesin katılabileceği ve çok kısa sürede profosyonel dinamik web siteleri e-ticaret siteleri hazırlayabileceklerdir.
=Katılım şartları =
Bilgisayar kullanma temel becerilerine sahip olmak.
1. grup eğitimler 27 Ekim 2008 Tarihinde başlayacak olup katılmak isteyen arkadaşlar bizimle irtibata geçsinler 05054163733
ücreti 250 ytl olup sitemiz üyelerine ve eğitimcilere ilk grup eğitimleri 100 ytl uygulanacaktır.
dershanenin web adresi
http://www.maviyolegitim.com
Çakmak caddesi YKM (LCWkiki ) mağazası üstü 5.kat
Çakmak Cad. Çukurova İş Merkezi (Pazaristan Karşısı) Kat: 5 Seyhan ADANA
Tel: 0 322 363 05 37 - 38